maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kisat ja vihdoinkin infoa Viirin tilanteesta!

Eilen olikin vuorossa koulukisat Husössä! Tulin aamulla tallille ja alettiin Idan kanssa puunailemaan Gracea. Kamat oli jo hoidettu joten aikaa oli reilusti :) Kun kyyti tuli kannettiin kamat autoon ja heppa perässä. Perillä ehdittiin kattoa hetki kisoja ja otettiin sitten Graakki kävelemään. Laiteltiin sitten kuntoon ja kattelin hetken kisoja kun Ida kävi selästä kävelemässä. Auttelin sitten verkassa ja kuvasin radan. Radan video löytyy Idan ja Gracen blogistä täältä. Ida valitteli että rata meni ihan sika huonosti vaikkei se edes niiiiin huonosti mennyt! Otettiin hepalta kamat pois ja sitten tulikin puhelu että äkkiä palkintojenjakoon, tuli 3.sija :D Palkintojenjako oli ilman hevosta joten taluttelin Gracea sen aikaa ja laitettiin sitten heppa koppiin ja lähettiin.



Hoidettiin traikku puhtaaksi ja heppa karsinaan ja kamat paikoilleen. Sitten lähettiinkin mäkin kautta kotiin :)


Matti Estola kävi tänään kattomassa Viiriä ja vasemman takasen lonkassa on jotain, mikä aiheuttaa epäpuhtautta laukassa ja käynnissä vasemman jalan lyhyempää askelta. Nyt saatiin viikon tulehduskipulääkekuuri (mun loppui ja Viirin alkoi :D) ja 3 viikkoa kävelyä. Sitten aletaan taas pikkuhiljaa liikuttamaan ja jos on edelleen ep niin käydään näyttämässä klinikalla. Toivotaan että kaikki alkais nyt sujumaan ja Viirikin pääsis liikkumaan kunnolla :)

Auttelin myös eilen ja toissapäivänä Hannea Tipin ja Pommin kanssa, annoin ruuat, pesin varusteita ja sen sellasta :) Auttelen vielä lauantaihin asti, sitten kun Holas tulee niin tuskin aikaa riittää!

4 kommenttia:

  1. Se rata meni oikeesti ihan sika huonosti, mutta jos tuomarit haluu siitä palkita niin mikä ettei..

    VastaaPoista
  2. mee pois! se meni tarpeeks hyvin kolmannelle sijalle, ens kerralla paremmin! :)

    VastaaPoista
  3. Moi mulla ois pari kysymystä
    1. millon holas tulee
    2. ratsastatko/kisaatko holasilla kun se tulee
    3. montako kertaa viikossa käyt tallilla kun holas tulee
    4. tykkääkö sun vanhemmat kun käyt tallilla
    5. miten saan mun vanhemmat ymmärtämään että haluun käydä tallilla enemmän ku 2 kertaa viikossa? -.-

    kiitos jos vastaat!

    VastaaPoista
  4. Anteeks oon kokonaan unohtanu vastata sun kysymykseen, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! :)

    1. Huomenna <3
    2. Ratsastan aina tarpeen vaatiessa, Kaisu hoitaa kisaamisen.
    3. 6-7
    4. Tykkää ja ei tykkää :D Siinä mielessä hyvä että mulla on harrastus josta tykkään ja se että vietän kaikki perjantai-illat tallilla enkä kaupungilla huitelemassa on niiden mielestä ihan super :D Toisinaan koulu kärsii ja vanhemmat ei tykkää :D
    5. Tähän mä en oikeen keksi mitään keinoa :D Mun omat vanhemmat ei kanssa alussa ollut ilosia kun aloin käymään tallilla paljon, mutta eipä ne sille oikee mitää voi ku itekki tykkään niin paljon käydä :D

    VastaaPoista