sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Everyone wants happines, no one want pain. But there's no rainbow without a little rain

Nyt on Holas taas sivistyksen parissa, jee! <3

Perjantaina tulin suoraan koulusta tallille. Harjasin Viirin hyvin, leikkasin niskasiiliä ja korvakarvoja. Kävin sitten taluttelemassa reilu puol tuntia ennenkun Kaisu tuli hakemaan. Annoin nopeesti ruuat.

Ajettiin sitten Klaukkalaan ja laittelin Holasta kuntoon sen aikaa kun Kaisu kantoi kamoja autoon. Kun Kaisu oli ratsastanu vietiin viimeset kamat autoon ja traileriin ja sitten alkokin operaatio traileri irti autosta... Ei meinannu lähteä, ei sitte millään!

Eilen lähettiin jo aikasin aamulla ajamaan, perillä harjasin hepan ja ei muuta kun heppa traikkuun! Perillä Holas oli ihan pörheenä ja hirnu pariin otteeseen :D Kun saatiin kamat purettua ja edes jonkinnäköseen järjestykseen laitettiin Holas kuntoon ja Kaisu ratsasti sen uudessa maneesissa. Hoidettiin Holas pois ja pesin varusteet ja harjat.

Tänään menin aamupäivällä tallille ja Kaisu lähti justiinsa ratsastamaan. Hoidin Holaksen Kaisulta pois ja järjestin kaikki kassit ja laatikot kuntoon. Kyllä siinä kestikin hetki mutta nyt kamojen pitäisi olla edes jonkinnäkösessä järjestyksessä! Lähettiin sitten Kristan ja Etabetan kanssa kävelylle ja Holas käyttäyty melko hyvin. Kerran vähän vingahti kun Eta haisteli ja kerran kesken mun selitysten päästi ihan ihmeellisen äänen! Ihan ku ois nauranu mutta semmone ihan hassun kuulonen :D Hölmö!!
Tallissa harjasin Holaksen, siistin jalkakarvat ja rasvasin kaviot. Pesin sitte suitset ja gramaanit ja harjasin suojat. Pesin vielä juomakupin ja heppa sai safkat :) Krista otti taas superkivoja kuvia, kiitos Kristalle!!




Hehehe... :D




"Ääähää mä oonki maailman paras"

"Koskaan en jyrsi kuolaimia..."




Tältä näyttää nyt!


<3

2 kommenttia: