tiistai 7. helmikuuta 2012

Emma & Viiri - 1v 2kk + haaste

Marraskuu 2010 >
Ajattelin nyt tässä kipeenä tylsistyksissäni kirjottaa tämmösestä aiheesta kun Emma ja Viiri - 1v 2kk.

Kaikkihan siis alkoi vuoden 2010 kesällä, kun kävin aina välillä Kristan mukana arskalla hoitamassa Saanea ja tykästyin Viiriin ihan sikana! Tutustuin Viirin omistajaan ja kuvailin Viiriä ja Kristaa paljon kisoissa. Krista pyysi yhtenä päivänä jos voisin hoitaa Viirin ja muistan vieläkin miten innoissani olin! :) Hoidin Viirin muutamana muunakin kertana ja hoidin pari kertaa kisoihin.

Viiri 6.11.2010
Viiri 2.5.2010
Lokakuun lopulla Viirin silloinen hoitaja lopetti ja pari päivää myöhemmin Krista kysyi jos haluaisin alkaa hoitamaan Viiriä. Se syksy ja talvi menikin ihan normaalisti hoidellessa ja tuolloin menin aika paljon vaan maneesissa satulan kanssa. En keksi mitään muuta kirjotettavaa joten kuvat puhukoon puolestaan!

♥ © Krista Sääski
Tällöin Viiri oli tosi kiva! © Krista Sääski
I whip my hair back and forth! © Krista Sääski
World's greatest ♥ © Krista Sääski
Hihhihhi, söpö! © Krista Sääski

TUITUI! © Krista Sääski

Pikkasen kylmä oli... © Krista Sääski

Keväällä alettiin menemään enemmän ilman satulaa, jopa sileällä. Kevät meni suurinpiirtein pelkästään kesää odotellessa! Talven viimeset kisat Viiri starttasi maaliskuussa (seuraavat se starttasi joulukuussa...). Kesällä mentiin pelkästään ilman satulaa maastossa tai maastakäsin. Viirillä oli ennen klippaamista hirveä turkki ja sitä saikin huuhdella kokoajan että viilentyisi. Ylläri ylläri kaikki alla olevat kuvat © Krista Sääski!


Viiri ja sen turkki
Villi heppa ♥

Mun ja Viirin lempipuuhaa kesällä: metsässä kiipeily ♥









It's gonna take a lot to drag me away from you
Kesällä oli myös Dumin omat Hevosvoimaa 2011 festivaalit ja Viiri oli mukana esiintymässä, nimittäin Ruotsin joukkueessa pelaamassa heppafutista!!

© Neea Nieminen
♥ © Krista Sääski
Kesällä myös hyppäsin Viirillä ekan kerran Kristan pitämällä estetunnilla! Meni ihan OK'sti ottaen huomioon että hyppäsin Viirillä ekan kerran :)







Sitten näistä kivoista jutuista siihen kesän hirveimpään juttuun nimittäin Viirin ontuminen. Viirihän siis alkoi yhtäkkiä mystisesti ontumaan ja se oli kävelyllä kunnes klinikka saatiin varattua. Muistan niin elävästi vieläkin kun Krista soitti mulle yhtenä iltana ja sanoi että muutaman päivän päästä ois klinikka ja että haluaa mut mukaan kun todennäkösesti Viiri ei tuu enään takasin. Silloin Viirin tilanne näytti niin toivottomalta, se oli niin 3 jalkanen ja kumminkin 22 vuotias. Klinikkapäivä oli aika ankea vaikka Mari yritti kovasti piristää kaikkia. Viiri oli kumminkin tosi reipas ja taluttelin sitä aika kauan Vermossa. Noh, pelkkiä hyviä uutisia sieltä kumminkin tuli, tarvittiin vain tietynlainen kengitys ja heppa oli taas kunnossa ♥ 

Tänä syksynä heppaa on vaan kuntoutettu. Joulukuussa Viiri hyppäsi ekat kisansa 0-0 tuloksin :) Oltiin myös jouluratsastuksessa Viirin kanssa :) Tilsakumien puutteen takia innostuttiin vähän tuuppailemaan ja käytiin ne yhdet koulukisatkin pyörähtämässä! 

© Nea Repo
Estepotti © Krista Sääski
© Krista Sääski

Pikkuveli Viirin selässä © Krista Sääski
© Sanna Nikkinen
© Sanna Nikkinen
HeC:1 © Krista Sääski

Tässä vaiheessa kaikki yleensä kertoo siitä huimasta kehityksestä mikä on tapahtunut. Mä en koe että oltais Viirin kanssa mitenkään huimasti kehitytty, oon vaan ite oppinut ratsastamaan Viiriä paremmin. Lisäksi Viiri kuuntelee mua maastakäsin paljon paremmin kuin sillon vuosi sitten. Kyllä se on vaan semmonen supermummo ettei mitään rajaa! ♥


Sitten siihen haasteeseen! Mäkin (niin kuin kaikki muutkin) lähden mukaan tähän kuvahaaste juttuun eli joka päivältä oma kuva!

Päivä 1: Omakuva
Päivä 2: Suosikkitavara
Päivä 3: Perheenjäsen
Päivä 4: Harrastus
Päivä 5: Vanha kuva
Päivä 6: Teema "vihreä"
Päivä 7: Kuva jota en koskaan julkaissut
Päivä 8: Suosikki kuva
Päivä 9: Päivän asu
Päivä 10: Tämä tekee minut iloiseksi
Päivä 11: Hullua
Päivä 12: Arkeni
Päivä 13: Teema "valo"
Päivä 14: Talvikuva
Päivä 15: Rakkaus
Päivä 16: Mustavalkoinen omakuva
Päivä 17: Hetki
Päivä 18: Tunteet
Päivä 19: Täällä minä asun
Päivä 20: Teema "erilaiset"
Päivä 21: Kun olin pieni
Päivä 22: Tästä olen riippuvainen
Päivä 23: Kesäkuva
Päivä 24: Tämä tekee minut surulliseksi
Päivä 25: Kaikessa kiireessä
Päivä 26: Tämä naurattaa aina
Päivä 27: Teema "kaksi"
Päivä 28: Sää
Päivä 29: Uusin kuva minusta
Päivä 30: Valinnainen kuva  



Saa nähdä keksinkö mitään kamalan mielikuvituksellista noihin mutta se jää nähtäväksi! Taidan olla vielä huomenna pois koulusta, joten pitää katsoa jos keksin jotain muuta kirjoteltavaa :)

4 kommenttia:

  1. Wuuuhuu, jeejee..

    kerronko uuden vitsin...

    ...sika söi sipsin...


    NYT kuuluu nauraa

    VastaaPoista
  2. sori, mun pitää huolehtia sun huumorintajun kehittymisest !!! :DD

    VastaaPoista
  3. jööö :DDD osaan vaa venäläiset vitsit...

    VastaaPoista