torstai 2. helmikuuta 2012

Unless your name is google, stop acting like you know everything

Kipeä hoitaja ilmottautuu! Maanantain ja tiistain olin muuten oireeton, olin vaan järkyttävän väsynyt enkä pysynyt tunneillakaan hereillä joten molemmat päivät meni kotona nukkuen ja leväten. Noh, väsymys ei tuntunut loppuvan ja eilen mulla alkoi olemaan vähän flunssaa ja illalla en saanut unta kun vasen korva oli niin kipeä.

Tänään heti aamulla kun astuin ovesta ulos alkoi keuhkoihin ja kurkkuun sattumaan ihan sikana ja aamupäivällä kävin terkkarilla näyttämässä tota korvaa mutta se oli vaan ihan pienesti ärtynyt. Liikkatunnit oli tietty ihan kiva viettää salissa seiskoille valinnaisliikkaa esitellen tuolla 20 asteen pakkasessa kävelyn sijasta.

Olo oli taas vähän parempi kun vietin koko päivän sisätiloissa ja oli tarkoitus mennä tallille mutta matkalla kotiin olo paheni jo ihan sikana ja kotona hautauduin peittojen sekaan lepäilemään. Huomenna pitäisi kuitenkin yrittää käydä nopeesti tallilla :) Saa nyt nähdä paheneeko tämä tästä, jos nyt joudun jäädä kotiin lepäilemään ei mitään postailtavaakaan ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti