keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Muut tärkeät hepat

Kun kirjotin eilen Viiristä, niin sain isnpiraation esitellä muita tässä harrastuksessa tärkeiksi tulleita heppoja.

Galitsia

Ekana tähän varmaan tulisi ensimmäinen hoitoheppani Galitsia. Kun olin ratsastanut 3 vuotta Tuomarinkylän ratsastuskoululla aloin kiinnostumaan hoitohepasta ja samoihin aikoihin tykästyin tosi paljon Galitsiaan. Muistan vieläkin kun aina kävin kattelemassa hoitolistoja ja odotin että jompikumpi Galitsian hoitajista lopettaisi ja voisin aloittaa itse sen hoitamisen :D Vuoden 2008 keväällä sen toinen hoitaja lopetti ja kesän taisin vaan autella sen silloista ainoaa hoitajaa Camillaa. 08.08.08 kumminkin aloin hoitamaan heppaa vakituisesti ja hoidin sitä sinne vuoden 2010 kevääseen asti kunnes lopetin ratsastuskoululla ratsastamisen.

Galitsia on todella kiltti ja herkkä luonteeltaan. Sillä oli silloin (en tiiä onko nykyään) hankaluuksia saada suitsia päähän kun oli niin herkkä päästään. Ratsastaessa se oli ainakin silloin reipas ja melko herkkä.

Pikku-Emma ja Galitsia 2009 © Krista Sääski




















Oikean puolen kuva © Äiti.

♥ Kesä 2011 © Krista Sääski

Alondro

Alondroa hoidin siitä vuoden 2010 keväästä eteenpäin ja sen kanssa olenkin oppinut ihan sikana. Kun aloin hoitamaan Alondroa se oli vasta 5v ja melkonen kakara. Ratsastaessa se oli tuolloin melko vaikea ja opin tosi paljon kun ratsastin pelkästään sillä. Alondron hoitaminen vähän jäi sen kesän jälkeen kun hoitajalle ei ollut enää tarvetta, viime talvena menin sillä vielä satunnaisesti mutta sen jälkeen en olekkaan sillä enään mennyt. 

Söpö! © Krista Sääski
Eka kerta ilman satulaa tippumisen jälkeen :D © Krista Sääski
© Krista Sääski
2010 :D © Sanna Nikkinen
Sannan koulutunnilla! © Sanna Nikkinen

Nalle

Nalle oli mun ensimmäinen vuokraheppa (tai siis poni) ja vuokrasin sitä kesän 2010. Nallen kanssa mua jäi eniten vaivaamaan se lähtö, sain tietää tosi viime tipalla sen lähdöstä ja sen piti jäädä mulle ylläpitoon pariksi kuukaudeksi ja sitten se vaan lähti. Nalle oli kumminkin maailman mahtavin poni ♥ Ratsastettavuudeltaan tosi opettavainen ja vähän hankala. Hoidettaessa tosi kiltti ja ihana ♥ Kaikki kuvat kuvannut Sanna Nikkinen.

















Tösen

Pakko vielä supertössystä kirjottaa! Kamomill eli Tösen on siis pienin mun entisistä ja nykysistä hoidettavista. Pikkuponi jota kuvaa adjektiivit super, nopee, potentiaalinen, kakara, ja ennenkaikkea kusipää :D Tösenin kanssa siis puuhailtiin pelkästään maastakäsin ja ai että semmonen 97cm poni pystyy vedellä tän kokosta ympäriinsä! Krhm, edelleen sisäreidessä jäljet 2 hokista ♥ Kaikki kuvat ja videot © Sanna Nikkinen





Formula
♥♥

Laitan vielä pari videota missä näkee tota sen possuilua...




Holas

Holas kuuluu myös näihin tärkeisiin heppoihin. Sen kanssa olen myös oppinut tosi paljon ja hyppäsin sillä myös isoimman esteen mitä oon koskaan hypännyt :) Holas on hoitaessa välillä tosi seurallinen ja välillä taas ei kiinnostaisi yhtään olla hoidettavana :D

Eka päivä Holaksen kanssa
© Sanna Nikkinen
Söpö ♥
© Krista Sääski

Sitten vielä haasteeseen!

Päivä 1: Omakuva
Päivä 2: Suosikkitavara
Päivä 3: Perheenjäsen
Päivä 4: Harrastus
Päivä 5: Vanha kuva
Päivä 6: Teema "vihreä"
Päivä 7: Kuva jota en koskaan julkaissut
Päivä 8: Suosikki kuva
Päivä 9: Päivän asu
Päivä 10: Tämä tekee minut iloiseksi
Päivä 11: Hullua
Päivä 12: Arkeni
Päivä 13: Teema "valo"
Päivä 14: Talvikuva
Päivä 15: Rakkaus
Päivä 16: Mustavalkoinen omakuva
Päivä 17: Hetki
Päivä 18: Tunteet
Päivä 19: Täällä minä asun
Päivä 20: Teema "erilaiset"
Päivä 21: Kun olin pieni
Päivä 22: Tästä olen riippuvainen
Päivä 23: Kesäkuva
Päivä 24: Tämä tekee minut surulliseksi
Päivä 25: Kaikessa kiireessä
Päivä 26: Tämä naurattaa aina
Päivä 27: Teema "kaksi"
Päivä 28: Sää
Päivä 29: Uusin kuva minusta
Päivä 30: Valinnainen kuva

Tää oli tosi hankala! Ehdottomasti tärkein tavara on mun kännykkä mutta koska siitä ei mitään kuvaa löydy enkä jaksa sellasta ottaa niin yks tärkeimmistä tai enemmänkin kivoimmista on mun EMMA-koru :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti