sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Loman alottelua

JEE nyt vihdoinkin alko hiihtoloma <3 Ihmeempiä ei taaskaan ole tapahtunut, olen hoidellu heppoja ihan normaalisti. Maanantaina oli Pomppiksen kävelypäivä ja olin sen kanssa selästä kävelemässä samaan aikaan kun Hanne ratsasti. Pomppis oli superväsy treenien jälkeen ja roikotti vaan päätään maneesin pohjassa :D

Tiistaina oli Tipin kävelypäivä ja kipusin ekaa kertaa sen selkään. Tippi oli kuitenkin tosi nätisti, mitä nyt maneesin ruuhkassa vähän ärsytti jos muut hepat tuli läheltä.

Perjantaina molemmilla oli vapaapäivät ja kävin taluttelemassa niitä maneesissa n. 30min molempia.

Viirillä oli ke kävelyä ja to vapaapäivä. Perjantaina käytiin maastoilemassa ja Viiri oli ihan super!!

Ensin käynnissä taivuttelin paljon ja tein pysähdyksiä, ravissa samoja hommia ja tein paljon käynti-ravi siirtymisiä. Heti kun nostin laukan Viiri ampas ihan täysiä ja annoin sen vaan laukata koko sen suoran. Tehtiin sitten laukka-ravi ja laukka-käynti siirtymisiä ja ne meni tosi hyvin!
Ajattelin sitten hyvin vuoksi kokeilla laukanvaihtoja ja nekin meni niiiin hienosti! Viirillä on nyt vasen laukka vähän huono mutta siihenkin suuntaan vaihdot meni hyvin :) Sitten käveltiin aika pitkään ja kun otin taas laukkaa Viiri lähti ihan täysiä, tällä kertaa aina pidättäessä Viiri vaan vaihto laukan :D Annoin vielä lopuksi Viirin hanattaa yhden loivan ylämäen ja näin vaan sen varjosta miten sen etujalat kauho ja kauho :D Hieno heppa <3

Eilen lähdin aamulla aikasin Kaisun mukaan Klaukkalaan moikkaamaan Holasta. Laitoin Holaksen Kaisulle silläaikaa kun Kaisu rakens esteitä. Holas hyppäs tosi hienosti eikä tiputellut ollenkaan :)

Sieltä menin suoraan Tuomarinkylään ja pesin Pompun kanget ja pesin suojia tms. Kun Hanne tuli Tipin kanssa talliin hoidin sen pois ja harjasin suojat ja pesin suitset. Annoin Tipille ruuat ja kun se oli syönyt vein tarhaan.

Laitoin Viirille lämppärit jalkaan ja lähdin Kristan kyydillä kotiin. Olin pari tuntia kotona ja tulin Iskän kyydillä takasin. Otin Viiriltä lämppärit ja vaihdoin loimen ja harjasin sen. Käytiin sitten kävelemässä puolisen tuntia maastossa, Viiri oli pirteän olonen :)

Sitten aloinkin paikkailemaan Tipin reikiä jaloissa, idiootti riehunu ittensä rikki :D Takasessa oli ihan pikkunen vekki mutta etujalassa oli vähän isompi ja syvempi. Putsasin molemmat betadinella ja laitoin etujalkaan pumpulia ja pakettiin. Toivottavasti pysyy hyvin ja tallityöntekijä ymmärtää mun mielenkiintoset viestit ja laittaa sille bootsit tarhaan.

Sitten kävin taluttelemassa Pommia, käveltiin eka kentän ympäri ja sitten mentiin ihmettelemään kentän aurattua puolikasta. Pomppis käveli pää maassa ja maisteli lunta :D Hölmö!

Pesin Pomppiksen nivelsuitset ja laittelin ruokia yms. Oli muuten ärsyttävää olla kymmenen maissa yksin tallissa niin piti laittaa radio päällä ja popittaa yksin :D

Sain Nealta yks päivä muistitikun ja sain joulukuulta pari kuvaa Viiristä :) Kuvia ei muita ole kun ei oo kameraa ja vaikka ois kamera ei oo aikaa kuvailla heppoja :D Nyt mä kiiruhdan taas tallille!


Maailman söpöin!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti