tiistai 31. tammikuuta 2012

Hupsista!

Oho, blogiin kirjottelu on taas vähän jäänyt, hups!

Mitään ihmeellisempää ei olekkaan tapahtunut paitsi oltiin Viirin kanssa lauantaina koulukisoissa starttaamassa HeC ja torstaina Milla piti meille koulutunnin.

Torstaina käveltiin Viirin kanssa eka alkukäynnit ja ravailtiin pitkin ohjin. Kun Milla tuli laukkailtiin pääty-ympyrällä ja lisättiin laukkaa pitkillä sivuilla. Treenattiin myös vähän osia HeC:1 radasta ja lopuksi mentiin rata ensin raipan kanssa ja ilman raippaa. Viiri oli ihan kiva, väsyi vaan aika paljon loppua kohden.

Perjantaina Krista kävi taivuttelemassa Viiriä maneesissa ihan hetken.

Lauantaina olikin sitten kisat ja Krista haki mut ja Sannan aamulla meiltä. Sillä aikaa kun Krista pesi Viirin jalat ja harjaili, Sanna letitti Viirin. Sitten pesin satulan ja vaihdoin huovan ja Krista pesi suitset.

Siinä välissä letitin Idan (Idan blogi löytyy täältä) kisahepat Asterixin ja Gracen. Asterixin poniharjaa piti vähän nyppiä että saatiin siitä tarpeeksi ohut. Asterix oli muutenkin mielummin hyppimässä vesarin perälle kuin seisomassa nätisti... :D Eikä suihkutettava geeli ollut mikään paras vaihtoehto tommoselle kaikkea pelkäävälle pallolle.. :D
Krista laitteli Viiriä kuntoon sillä aikaa kun vaihdoin omat kamat.

Päästiin heti verkkaamaan ja kun olin kävellyt hetken aloin tekemään käynnissä hommia ja pysähdyksiä. Ravailin sitten ja otin vähän laukkaa. Alkurata meni ihan kivasti, alkutervehdyksestä saatiin 6 & 5,5. Sen jälkeen saatiin aika tasasesti kutosta ja vitosta. Askeleenpidennykset jäi aika vajaiksi kun hepasta ei vaan tuntunut irtoavan. Sitten tulikin se laukkaosuus... Heti ekassa laukannostossa Viiri tuntui tosi oudolta ja se jatkuikin koko laukkaohjelman ajan. Ympyrät jäi liian pieniksi kun Viiri puski tosi paljon sisälle. Vasen laukka olikin täysi katastrofi, laukka ei pyörinyt ja Viiri ei vaan tuntunut pääsevän eteenpäin. Lopputervehdyksen jälkeen tuomari tuli juttelemaan ja sanoi että Viiri näytti tosi jäykältä, ajoittain epäpuhtaalta, varsinkin vasempaan suuntaan. Päästiin kumminkin läpi, 51,3% mitkä on mun mielestä ihan tarpeeks hyvin epäpuhtaalla hevosella :D Ja Viiri oli hieno <3

Meiän super kisahoitaja Krista hois Viirin kokonaan pois ja pääsin ite syömään ja sitten istuinkin tunnin pisteiden laskijana!

Oon hoidellut Tippistä ja Pomppista ihan normaalisti, käväsin jopa yks päivä Pompun selässä! Oli vähän jänskää :D Pompsu oli kumminkin tosi nätisti ja matka talliinkin meni ihan ilman ongelmia :)

Tällä kertaa mulla onkin kuvia! Kisakuvat on kaikki kuvannut Krista Sääski!












Pomppis :) Kuvannut Krista Sääski

Tippis :) 

Tippis :)  Huomatkaa pokkarin laatu...
Pomppis ettii ruokaa



<3
Innokas pisteidenlaskia :):)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti