keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Mistä saisi vuorokauteen lisää tunteja?

Otsikko jo kertookin ihan tarpeeksi viikon tapahtumista, hirveetä kiirettä koko ajan. Tämä kiire kyllä helpottaa nyt, kun en hoida enää Streniaa vaan pelkästään Viiriä ja nyt tosissaan auttelen Hannea Tipin ja Pomppiksen kanssa.

Maanantaina kävin taluttelemassa Tippistä puolisen tuntia maneesissa. Tippi oli tosi nätisti, takasin tullessa oli maneesin lähellä kamalaa meteliä pitäviä koneita, mutta Tippis ei välittänyt, veti vaan vähän mutta ei mitään pahempaa :) Pesin suitset.

Sillä aikaa kun Viirin vuokraaja Irina oli ratsastamassa pesin Viirin juomakupin ja vein pari loimea vintille ja hain puhtaan kouluhuovan. Sitten siivosin sossun, missä vierähtikin tunti :D Hoitelin vielä Viiriä, pesin suitset ja suojat.

Eilen tallille tullessa harjasin Pomppiksen hyvin ja laitoin kuntoon. Talutin Pompun maneesille, tuli nätisti, maneesin ovella lähti peruuttamaan, ei tehnyt muuta. Maneesissa tehtiin Hannen kanssa vaihtokaupat ja otin Tippiksen mukaan. Talutin talliin ja tallissa otin kamat pois, harjasin hepan ja suojat ja pesin suitset.

Sitten harjasin Viirin tosi hyvin ja pitkään, rapsuttelin ja leikkasin niskasiiliä. Kun Hanne tuli Pomppiksen kanssa talliin otin Pomppiksen kamat pois, pesin suitset ja harjasin suojat. Harjasin vielä Pomppiksen ja annoin ruuat.

Sitten laitoin Viirin kuntoon, käytiin kävelemässä alkukäynnit ulkona ja mentiin maneesiin, missä odottikin yllätys: aivan järkyttävä ruuhka. Ratsukoita oli parhaimmillaan 14 + me, jee! Ei tullut siis tehtyä mitään ihmeellistä, en saanut vasenta laukkaa oikein pyörimään kun se on ollut nyt vähän hankala. Viiri oli kuitenkin olosuhteisiin ja omaan ratsastukseen nähden tosi kiva! Käveltiin loppukäynnitkin ulkona.

Tallissa pesin suitset ja suojat. Otin Viirin vesariin missä laitoin linimentit. Rapsuttelin vielä vesarissa ja kokeilin miltä Viiri näyttää otsaletti päässä, se oli supersöpö!! Annoin Viirille ruuat ja paljon leipää :)



Viime talvi, kuvannut Krista Sääski

7 kommenttia:

  1. järkyttävä otsaletti :DDDD:DDDD

    VastaaPoista
  2. ohhoh, aika taitavasti oot yrittäny ittes pitää anonyymina, ei huhhuh :D:D:D voit lopettaa koko blogin lukemisen suoraa, toi alkaa menee jo epätoivosen puolelle :)

    VastaaPoista
  3. ai nyt sit lopetit sen hoitamisen.. sellast..

    arska muute menee hoitoo ti, tai ainaki kattellaa mitä on vial, ni sen jälkee vois yrittää ottaa uusinnan ?

    / u know who :DD

    ps. SÖPÖ letti :DD

    VastaaPoista
  4. toi letti on mun mielest hieno ! voitko sanoo miralle et laittaa blogiinsa kommentoitmahiksen?

    VastaaPoista
  5. eiku en kato ees lopettanu tai siis nii :D have to talk!

    joo nii vois, maneesin pohja on nyt laitettu kuntoo nii meen kaisun mukaa su ku se varmaa hyppää nii voin jubailla sen kans.

    VastaaPoista
  6. jep, ehkä tajusin ;DDD siitä mistä oli puhe sillon :D

    mutjoo, tosiaan arska menee ti hoitoon, ni viimestää sen jälk.. soitellaa jossain väliss

    VastaaPoista