torstai 5. tammikuuta 2012

Päätin nyt alottaa kirjottamaan pelkkiä heppajuttuja uuteen blogiin, eli tästä lähtee!

Kuka?

Olen siis Emma, 14 vuotias tyttö Helsingistä ja tällä hetkellä hoidan kahta hevosta ja silloin tällöin enemmän. Aloitin ratsastuksen 2005 talvella Tuomarinkylän ratsastuskoululla, ja Tuomarinkylästä ei olla lähdetty! Nykyään siis hoidan Tuomarinkylän talli ykkösessä, missä olenkin hoitanut reilu vuoden. 
Mulla on tällä hetkellä peruskoulu kesken, peruskoulun jälkeen olisi haaveena lähteä Harjuun tai Ypäjälle opiskelemaan hevosenhoitajaksi ja sen jälkeen ulkomaille hoitamaan, mutta saa nähdä muuttuuko mieli vielä :)
Meidän perheeseen kuuluu äitin ja iskän lisäksi 17 vuotias isosisko Jenna ja 5 vuotias pikkuveli Otto. Kukaan muu meidän perheestä ei heppaile, vaikka kovasti yritän saada tota veljeä innostumaan ;)

Itsestäni en keksi enempää kerrottavaa, kysymyksiä voi tietenkin laittaa jos tulee jotain mieleen! :)



Otto ja Viiri ♥

Sitten niihin hevosiin! Tällä hetkellä hoidan:

Merskun Viiri
Viiri, Virppu, Virmeli, Mummo

suomenhevonen, tamma, s.-89
om. Riitta Uusitalo

Viiri ja Krista, dumipotti 2011 © Krista Sääski

Aloin hoitamaan Viiriä marraskuussa 2010. Viiri on melko itsepäinen, mutta kumminkin osaa olla tosi seurallinen :) Ratsastaessa vähän jäykkä, mutta tosi kiva! Mennään yleensä paljon ilman satulaa maastossa, harvoin enään tehdään mitään sen vaativampaa :)

Talvi 2010-2011, © Krista Sääski

Strenia
Aasi, Aasikki

FWB, tamma, s.-04
om. Henrica Blomqvist

Strenia ja Mira, EsteJussi 2011, © Krista Sääski

Aloin hoitamaan Streniaa kesällä 2011. Strenia on hoitaessa tosi kiltti ja seurallinen, ratsastaessa melko vaikea. Tällä kaudella Strenia on hypännyt 110-120cm luokkia. 

Jumping Kemiö 2011, © Mira Flinkkilä

Holas
Holppa, Holgeri, Ukkeli

?, ruuna, s.-98
om. Kaisu Pärnä

Kaisu ja Holas, dumipotti 2011, © Krista Sääski

Holas on hoitaessa tosi kiltti, ei kauhean seurallinen (mies...), mutta joskus on tosi hellyyden kipeä! Ratsastaessa on tosi mukava ja reipas :) Tällä kaudella Holas on hypännyt 110-120cm luokkia. Holas asuu tämän talven Klaukkalassa niin en pääse niin usein hoitamaan, keväällä Holas kuitenkin muuttaa Tuomarinkylään takasin :)

Syksy 2011, © Sanna Nikkinen

Näiden lisäksi olen hoidellut myös:

Cheerly Yours
Nuppu

PV, tamma, -98
om. Maarit Santala

Talvi 2011-2012, © Ida Hyvönen

Nuppun on tosi tammamainen, karsinassa kiukuttelee vieruskavereiden kanssa ja satulan ja loimen laitto on maailman kauhein asia. On kumminkin välillä tosi seurallinen ja tykkää olla rapsuteltavana :) Ratsastaessa Nuppu on tosi kiva ja miellyttävä. Nuppu muutti viime perjantaina Kirkkonummelle, missä käyn kuitenkin sitä moikkailemassa aina kun mahdollista :)


Eiköhän se ollut siinä! Jos jotain kysymyksiä tuli mieleen laittakaa vaan kommenttia tulemaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti