sunnuntai 8. tammikuuta 2012

"Onks toi sellanen andalusianhevonen?"

Eilen menin aamupäivällä tallille ja ehdin harjata Strenian ennenkuin Kaisu tuli hakemaan mut Klaukkalaan.

Perillä haettiin Holas tarhasta ja harjailtiin. Kaisu lyhens Holaksen harjaa samalla kun leikkasin Holaksen jalkakarvat. Käytiin sitten taluttelemassa Holasta puolisen tuntia. Holas oli reippaalla tuulella ja ihan menossa :D

Järkyttynyt Houlääs! ♥

Tallissa pesin suitset ja laiteltiin kamoja. Sitten Kaisu heitti mut vielä takasin Dumiin. 

Krista tuli justiinsa tallille ja kysyi haluisinko ratsastaa Viirin kun Kristalla oli vähän kiire, niin laiteltiin Viiri yhessä kuntoon ja mentiin maneesiin. Tein aika pitkään käynnissä hommia ja ravailin alkuun pitkin ohjin tehden pysähdyksiä. Lyhyin ohjin tein ympyröitä, phkeenväistöjä ja avoja. Viiri oli tosi kiva ja toimi kivasti! Otin myös ihan pienet pätkät laukkaa ilman jalustimia ja loppuravit pitkinohjin. Viiri oli kaikinpuolin jättekiva!
Tallissa otettiin Kristan kanssa yhessä kamat pois ja pesin suojat ja Krista suitset.

Kävin vielä käppäilemässä Strenian kanssa maneesissa tunti Millan ja Henryn sekä Sandran ja Reetun kanssa. Aasi käyttäyty mallikkaasti vaikka Reetu ja Henkka kävi molemmat kahella jalalla pariin otteeseen :D Hieno aati ♥ Annoin Strenialle ruuat ja pesin + öljysin suitset.


Tänään menin taas päivällä tallille. Harjasin Strenian ja laitoin kamat päälle. Käytiin eka kävelemässä ulkona ja mentiin maneesiin. Ravuutin hetken ilman apuohjia ja n. 10min apuohjien kanssa. Strenia oli muuten nätisti, kerran vaan yhtäkkiä pysähty ja hyppäs pystyyn ja jatko siitä normaalisti. Strenialla on joku ihme pelleily vaihe päällä kun testailee ja on tommonen :D Urpo! Jouduttiin kumminkin lopettamaan kun maneesissa alko tunnit ja pikkumaneesi oli sen verran täynnä etten sinnekkään viittinyt mennä. Käytiin ulkona käppäilemässä ja mentiin talliin.

Aaziiiii ♥

Tallissa otin kamat pois ja vein Strenian suoraan vesariin. Aasin etupolvet on vähän hilseillyt niin pesin molemmat etuset Hexocilillä, jos se vaikka auttais. Sillä aikaa kun Hexocil vaikutti, viilensin takasia ja lopuksi vielä etusia. Pesin myös suitset ja suojat sekä annoin vielä ruuat.


Tosta otsikosta vielä, kun oltiin Strenian kanssa siinä maneesissa kun ratsastuskoulut tuli sinne, yhden oppilaan äiti kysyi onko Strenia andalusialainen :D Totesin että se on puolverinen ja se vielä kysyi onko Strenia tosi nuori :D No onhan se 8...

Samaa näköä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti